Župa sv. Ivana Krstitelja

Podhum, Livno

NOVO VIJEĆE FRAME PODHUM

U subotu, 15. lipnja 2023. godine održan je izbor vijeća Frame Podhum.

Izbore je predvodio Antonio Barać, potpredsjednik područnog vijeća Frame Bosne Srebrene i voditelj formacije Frame Livno. Izbori su započeli zajedničkom molitvom, nakon čega su framaši upoznati sa samim tijekom izbora pozvani na ozbiljnost i odgovornost u izboru članova koji će savjesno voditi mjesno bratstvo Frame na dobrobit svih. Antonio je sve ohrabrio i potaknuo na razmišljanje: “Nije isto dolaziti na sastanke frame i biti framaš. Svojim životom svjedočiti kako je lijepo biti dio franjevaštva, živjeti ideal svetog Franje i u Crkvi biti onaj koji je izgrađuje i živi Evanđelje svaki dan.” istaknuo je u nadahnutom obraćanju podumskim framašima.

Novo vijeće Frame Podhum čine: 

PredsjednikNIKO PAVLINOVIĆ
PotpredsjednicaGABRIJELA MIHALJEVIĆ
Voditeljica formacijeMARA KLIŠANIN
TajnikANTE PAVLINOVIĆ
BlagajnikSTIPE ČEKO
Pridruženi članoviIVA BERIĆ i NIKO KLIŠANIN

Iza izbora nastavili smo zajedničko druženje u župnoj kući i sudjelovali smo na devetnici svetom Ivi. Duhovni asistent fra Jurica Periša nakon izbora blagoslovio je novo Vijeće i njihov budući rad, pritom zahvaljući na dosada učinjenom. Vjerujemo kako ćemo zajedno s našim fra Jurom nastaviti ovu Framinu priču koja je ponovno oživjela s njegovim dolaskom u našu Župu.

Zahvaljujemo Antoniju Baraću na dolasku u naše bratstvo te poticajnim i ohrabrujućim riječima. Nadamo se kako ćemo u budućnosti ostvarivati zajedničke projekte koji će biti na duhovnu izgradnju naše frame i našeg zajedništva s drugim mladima. Novom vijeću želimo mir i ustrajnost! 

Mara Klišanin